Interiørarkiktektur + Design

Vi er et Oslobasert designkontor som tilbyr profesjonell bistand og leverer interiørløsninger for offentlig og privat miljø. Vårt nettverk innen produktdesign og grafisk design gir deg som kunde en komplett løsning.

Vårt mål er å skape optimale rom ut i fra våre kunders behov med hovedfokus på funksjonalitet og kvalitet.

Vi stiller høye krav til oss selv og vår arbeidsstrategi er å etterstrebe gode løsninger, kvalitet i alle ledd og gjennom dette sikre en trygg prosess for alle parter. Og ikke minst, å spre glede og positivitet til de vi jobber med!

 

PROSJEKTER

Bentsebrugata4_Cecilieclaussen_300.jpg
KORSVOLL.jpg

Leilighet - Bentsebrugata 4

Det siste året har vi jobbet med totalerenovering av 3-roms leiligheten til Kathrine på Torshov. Entre, kjøkken og stue gikk fra å være trange rom til et stort allrom. En fantastisk kunde og et fantastisk prosjekt!

Bolig - Tåsen Alle

Vi var så heldige å få være med på laget da Malin, Fredrik og lille Hedda skulle flytte inn i ny bolig på Korsvoll. Selve planløsningen fungerte bra så hovedfokuset på dette prosjektet var å lage funksjonelle rom med smart møbelring og en varige

 

Leilighet - Sarpsborggata

Ved å lage klare soner og å skape en sammenhengende komposisjon av materialer og farger, skapte vi et elegant og stilfult uttrykk som også gjenspeilet den fantastiske personligheten til Emilie!                    

Enebolig - Bergslia

Funksjonalitet og estetikk i skjønn harmoni. Store deler av 2016 koste vi oss med totalrehabilitering av eneboligen til Hilde og TF på Berg i Oslo. Vår rolle har vært utarbeidelse av ny planløsning samt total   design og detaljering av alle rom.

 

Leilighet - Gamlebyen

 Forbedring av eksisterende planløsning og fokus på å skape et nytt visuelt uttrykk ved hjelp av enkle grep, optimaliserte arealet samt forbedret kvaliteten               av leiligheten i sin helhet.                                                       

 

OM

Screenshot 2018-05-08 16.18.42.png

Cecilie Claussen Interiørarkitekter er et Oslobasert designkontor som tilbyr profesjonell bistand og leverer komplette interiørløsninger for offentlig og privat miljø. Vårt nettverk innen produktdesign og grafisk design gir deg som kunde en komplett løsning.

Vårt mål er å skape optimale rom ut i fra våre kunders behov med hovedfokus på funksjonalitet og kvalitet, samt definere deres filosofi med tanke på det estetiske.

Vi stiller høye krav til oss selv og vår arbeidsstrategi er å etterstrebe gode løsninger, kvalitet i alle ledd og gjennom dette sikre en trygg prosess for alle parter. Og ikke minst, å spre glede og positivitet til de vi jobber med!

 

KONTAKT

 

KONTAKTSKJEMA

Navn *
Navn

KONTAKT

 

Cecilie Claussen Interiørarkitekter

T: +47 92 40 56 27    

M: cecilie@cecilieclaussen.no  

A: Akersgata 45, 0158 Oslo, Norge

 

Orgnummer: 995 097 494