Tåsenallè

KORSVOLL.jpg

 

Oppdragsgiver   Privat                   Størrelse/type    Tomanns bolig

Omfang              Oppussing

Ferdigstillelse    2017                           Sted                   Oslo, Norge  

Foto: Niklas Hart                                               

 

Vi var så heldige å få være med på laget da Malin, Fredrik og lille Hedda skulle flytte inn i ny bolig på Korsvoll. Selve planløsningen fungerte bra så hovedfokuset på dette prosjektet var å lage funksjonelle rom med smart møbelring og en varige materialpalett.

1. Etg. - Entre, kjøkken, stue og to soverom              

 



 
Claussen_Tåsenv_photo Niklas Hart-19.jpg
                        

                       

 
                   Spisestuen

                  Spisestuen

                  Kjøkken detalj   

                 Kjøkken detalj

 

                   kjøkken detalj

                  kjøkken detalj


 
Claussen_Tåsenv_photo Niklas Hart-8.jpg

De grønne frontene bidrar til å understreke opplevelsen av at rommet er samlet, og ikke oppstykket slik det var. Fargen gir hele rommet et friskt preg. Med en sittebenk langs langveggen får rommet et mye større bruksområde enn tidligere. I tillegg fikk vi tilført mye lagringsplass.

 
KORSVOLL_CECILIECLAUSSEN_6 copy.jpg

Flatene var slitte og familien ønsket et annet uttrykk. Selve planløsningen, altså plasseringen av veggene, var det ingenting i veien med. Derfor skulle prosjektet handle mer om oppussing enn om renovering. De største grepene var å forbedre alle flater, sparkle og male vegger, legge nytt gulv og sette inn ny innredning.

 

Vår rolle  

  • Behovsanalyse                                                      
  • Arealplanlegging
  • Valg av materialer og fargesetting
  • Møbel/spesialdesign
  • Belysning
  • Innhenting av priser/tilbud

Claussen_Tåsenv_photo Niklas Hart-13.jpg

«Cecilie fikk frie tøyler til å tegne noe. Vi følte at det satt på første forsøk.»

Malin og Fredrik Wandem


Presse: