PROSJEKTER

Cecilie Claussen_ØS_01.jpg

Enebolig - Tåsen

I 2016 jobbet vi med totalrehabilitering av 1. etasjen i eneboligen til Runi og Jon på Tåsen i Oslo. Vår rolle har vært utarbeidelse av ny planløsning samt total design og detaljering av følgende rom. Vi har også vært fungerende prosjektledere.

 

Giskehagen

Vi var så heldige å få være med på laget da superparet Sondre og Karin skulle pusse opp baderommet sitt. Størrelsen er den samme, men de nye løsningene og den lune atmosfæren gjør at det endelig er godt å oppholde seg på badet. 

 

Deichmansgate 19

Selv om 3-roms leiligheten til Lars rommet hele 78 m2, var planløsningen upraktisk og gav ikke klare og funksjonelle bruksområder. Vår hovedoppgave ble derfor å endre planløsningen, samt designe et funksjonelt kjøkken.                                               

Berg.png

Enebolig - Bergslia

Funksjonalitet og estetikk i skjønn harmoni. Store deler av 2016 koste vi oss med totalrehabilitering av eneboligen til Hilde og TF på Berg i Oslo. Vår rolle har vært utarbeidelse av ny planløsning samt total   design og detaljering av alle rom.                           

 

Gamlebyen

 Forbedring av eksisterende planløsning og fokus på å skape et nytt visuelt uttrykk ved hjelp av enkle grep optimaliserte arealet samt forbedret kvaliteten               av leiligheten i sin helhet.                           

 

Sarpsborggata 14

Med soner og en sammenhengende komposisjon av materialer og farger skapte vi et elegant og stilfult uttrykk som også gjenspeilet den fantastiske   personligheten til Emilie!                                       

 

Sandakerveien 88

Eirik ønsket seg først og fremst et mer funksjonelt kjøkken samtidig som han ville ha et estetisk uttrykk som gjenspeilet resten av leiligheten. Rommet var kun på 6 m2, så det var viktig å tenke smart og bruke flatene i rommet til å lage effektive oppbevaringsløsninger

Tåsen allè

Vi var så heldige å få være med på laget da Malin, Fredrik og lille Hedda skulle flytte inn i ny bolig på Korsvoll. Selve planløsningen fungerte bra så hovedfokuset på dette prosjektet var å lage funksjonelle rom med smart møbelring og en varige materialpalett.

 

Restaurant - Nord & Natt

Gutta på NORD mener mat bør kjøpes fra den som lager maten. Være seg bonden, ysteriet eller safteriet. De tror der er sunnere, de vet det er mer miljøvennlig og de lover det smaker                bedre.

 

Prosjekter

 
BOLIG

BOLIG

BOLIG

BOLIG

STUDIOLEILIGHET

STUDIOLEILIGHET